Leden Foto John van Berkel

Click for @mail

Naam
8xxxxxxx

John van Berkel
40xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Functie

x
FS versie
x
Favoriete
Vliegtuig
Maatschappij
Vlieggebied
Vliegveld
x
Vlieguren
x
VA Pilot

Clublid

x
P3D & FSX
x
x
Boeing 777-200
KLM
Europa
EHAM – Amsterdam Schiphol
x
> 10.000 uur
x
VATSIM – IVAO

x

EVEN VOORSTELLEN

Ik ben in 1995 begonnen met Flight Simulation en ik ben sindsdien bezig met bouwen van een cockpit. In eerste instantie ben ik begonnen met een cockpit die ik voor alle vliegtuigen kon gebruiken. Dit eerste project was volledig gebouwd op keyboard emulatie. Dat was voor een tijdje leuk maar ik wilde natuurlijk zo echt mogelijk, dus heb ik mijn eerste cockpit ontmanteld en ik ben toen begonnen aan een cockpit van een boeing 777-200. Dit was het vliegtuig dat ik het meeste gebruikte in FS. Ik bouw deze cockpit nu met Open Cockpits cards en SIOC software.