FSClub Leden Foto

Click for @mail

x

Visit My Site

Naam
xxxxxxxx

Wil Le Griep
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Functie

x
FS versie
x
Favoriete
Vliegtuig
Maatschappij
Vlieggebied
Vliegveld
x
Vlieguren
x
VA Pilot

Clublid

x
FS2004 & FSX
x
x
B737- 400 en BB twin
Le Griep Air
Europa
EHLE lelystad
x
Heel veel
x
DAC Online – DAC Controller – DAC FreeWare Dealer

X

EVEN VOORSTELLEN

In augustus 2005 kwam ik in contact met Ab Vlas, die ik kende uit onze gezamenlijke buitenland plaatsing. Hij wist van mijn brede belangstelling met alles wat te maken heeft met computers en verhaalde over een pro- gramma dat de werkelijkheid benaderde bij de luchtvaart.

Hij maakte mij erg nieuwsgierig en na een gedegen introductie en leerperiode is het vuur voor de Flight-Simulator aangewakkerd en brandt volop.

Mijn “callsign” werd PH-WLG. Ik maakte een keuze uit 2 vliegtuigen en dat werden de “Beechcraft Twin Bonanza” en de “Boeing 737-400”.

Ik sloot mij aan bij de FSClub Friesland en HCC afd Friesland bekwaamde mij in het vliegen met ” alle toestellen”. Om herkenbaar te zijn bij de overige clubleden besloot ik om een virtuele vliegmaatschappij op te richten en dat werd “Le Griep-Air”.

Na een tijdje meevliegen vond ik het tijd om naar een hoger platform te gaan en ben ik mij gaan bekwamen als verkeersleider en het maken van vliegplannen voor de clubleden. Tevens maak ik deel uit van de DAC (DinsdagAvondClub).

Later werd er aan mijn maatschappij een Viper F16, C123, Moony Bravo en een Learjet 45 aan toegevoegd.Recentelijk is aangeschaft een Boeing 737-800

Kijkt u ook eens op mijn domeinnaam  www.legriep.nl