LOGO NED FSClub All Pages
FSClub RDS RHO-Design Studio

X

RDS PROGRAMMEREN INFORMATIE

X

Omdat ik veel vragen kreeg op het gebied van programmering mbt diverse IO Cards, besloot ik de geheimen van deze kaarten voor u zo duidelijk mogelijk uit te leggen.

Op het gebied van SIOC programmering heeft u wel enige programmeerkennis nodig. Toch zal ik proberen om zo simpel mogelijk uitleg te geven in deze programmeer techniek.

Ik zelf heb gekozen voor een volledige SIOC aansturing en geen gebruik te maken van mijn PHIDGETS kaarten. Dit omdat ik de SIOC taal machtig ben en om geen extra onnodige Interfaces te laten draaien.

Het maken van Batch Files, alsmede Window Scripts is voor mijn geen probleem. Dat maakt het handig om met één druk op de KNOP vooraf al Settingen te wijzigen voor je de Sim opstart.

Ook Prosim737, FSUIPC en Phidgets heb ik geheel onder controle.

Betreffende aanpassingen in Panels en Scenery Configuraties, verwijs ik naar mijn “Software” Item.


Heeft u vragen m.b.t. programmering, dan kunt u met mij contact opnemen  via het Menu-Item “CONTACT”
If you have any questions regarding programming, you can contact me via the Menu-Item “CONTACT”

x

PROGRAMMING Header

x

Copyright

X

Alle (auteurs-)rechten op de inhoud van deze website, te weten alle teksten, afbeeldingen, software of informatie in andere vorm, komen toe aan R.R. Hoep. Informatie op deze internetsite, ongeacht de verschijning vorm, zoals teksten, afbeeldingen of software mag niet worden ge- wijzigd, gereproduceerd, getran- sporteerd of gedistribueerd zon-der vooraf verkregen schriftelijke toestemming van R.R. Hoep.

x

Aansprakelijkheid

X

Ondanks zorgvuldige inhoudelijke controle aanvaardt R.R. Hoep geen aansprakelijkheid voor de inhoud, alsmede de inhoud van externe links. Voor de inhoud van de sites waarnaar wordt ver- wezen zijn uitsluitend de be- treffende bedrijven aansprakelijk.