DAC Header

RHO-Design Studio

x
x
Last Update : nov 2023

X

DACNEW-ONLINE INFORMATIE

x

Geachte bezoeker,

Vanaf 1 januari 2020 is DAC-Online opnieuw opgezet om de leden wegwijs te laten maken in het Online vliegen. We hebben een eigen vertrouwde omgeving gecreëerd, waarin de leden met elkaar vliegen en gebruik kunnen maken van Air Traffic Control. Deze ATC wordt verzorgd door eigen leden die de controller functie bekleden. DACNEW-Online is enkel bestemd voor de leden van de FSClub-Friesland.

De bijbehorende Software zal veelal benoemd zijn met DACNEW, om onderscheid te maken met de vorige periode van DAC-Online.

Met vriendelijke groet,  R. Hoep

x

Copyright

Alle (auteurs-)rechten op de inhoud van deze website, te weten alle teksten, afbeeldingen, software of informatie in andere vorm, komen toe aan R.R. Hoep. Informatie op deze internetsite, ongeacht de verschijning vorm, zoals teksten, afbeeldingen of software mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van R.R. Hoep.

x

Aansprakelijkheid

Ondanks zorgvuldige inhoudelijke controle aanvaardt R.R. Hoep geen aansprakelijkheid voor de inhoud, alsmede de inhoud van externe links. Voor de inhoud van de sites waarnaar wordt verwezen zijn uitsluitend de betreffende bedrijven aansprakelijk.

x

ZULU TIME

21 July 2024